Skip to main content
Topic: [ADDON] Emoji ! (Read 1668 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: [ADDON] Emoji !

Reply #15
:beer:
:beers:
:crying_cat_face:

work only first beer
Sorry for my English

Re: [ADDON] Emoji !

Reply #16
Wild guess: you are hitting the problem of Atwho not working properly on new lines with WYSIWYG enabled.
In other words: if you start a mention, or an emoji in this case, on a new line in WYSIWYG mode, it doesn't work.
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: [ADDON] Emoji !

Reply #17
as requested.

preface, i installed and using this addon from early inception of my current forum until (maybe) 1-2 years ago.

but i remember the problem: the emoji code inserted is often not rendered as image. it stays as text code.

so :laughing: is displayed as is, not converted to emoji face.

-

edit

wait, maybe the previous comments are related:
:beer:
:beers:
:crying_cat_face:

work only first beer
Wild guess: you are hitting the problem of Atwho not working properly on new lines with WYSIWYG enabled.
In other words: if you start a mention, or an emoji in this case, on a new line in WYSIWYG mode, it doesn't work.


 

Re: [ADDON] Emoji !

Reply #19
Sounds like something I would forget to do  O:-)

I've been making some small updates so this works on 1.1 .... found a fatal error in 1.1 so it was worth the time :D

I'll update the package (really) with the 1.0/1.1 version "soon"

ETA: done
“The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. Do you understand?” – Jack Sparrow