ElkArte Community

General => Site Feedback => Topic started by: Avarteas on January 13, 2022, 04:11:37 pm

Title: themes addons tools links wrong
Post by: Avarteas on January 13, 2022, 04:11:37 pm
The https://elkarte.github.io/themes/ pages has incorrect links posted at the lower left "links" box
and on the main page down too!
Title: Re: themes addons tools links wrong
Post by: radu81 on January 13, 2022, 04:27:19 pm
and also these 2 links in home:
Title: Re: themes addons tools links wrong
Post by: Spuds on January 13, 2022, 06:27:07 pm
Thanks, both should be fixed now.
Title: Re: themes addons tools links wrong
Post by: Avarteas on January 13, 2022, 08:39:46 pm
Thanks

Another unrelated issue: there should be a link back to the main page in the community forum.

add: post preview doesn't work with me. (says empty body but I wrote some text!)
Title: Re: themes addons tools links wrong
Post by: Spuds on January 14, 2022, 03:44:15 am
I've not updated the site to add back the home button, to many other pressing issues with the early beta where my time is better spent.

I'll look into the post preview ... was this from the main post page or from hitting preview from the quick reply area?
Title: Re: themes addons tools links wrong
Post by: Avarteas on January 15, 2022, 06:35:44 pm
Quote from: Spuds  -  I've not updated the site to add back the home button, to many other pressing issues with the early beta where my time is better spent.

I'll look into the post preview ... was this from the main post page or from hitting preview from the quick reply area?
Quote from: Spuds  -  I've not updated the site to add back the home button, to many other pressing issues with the early beta where my time is better spent.

I'll look into the post preview ... was this from the main post page or from hitting preview from the quick reply area?
I was the main editor not the quick one and it seem to be solved now :)
Title: Re: themes addons tools links wrong
Post by: Spuds on January 15, 2022, 07:01:30 pm
There are a few JavaScript exceptions being thrown, some have been fixed some still in process.   Anyway those are interfering with some other JS functions, so I'm hoping to get the remaining cleared up soon.   Some are pretty annoying since they are Fx only issues, which is making the fixes more time consuming then I would like.