Skip to main content
Topic: Site not fast as is should? (Read 146 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Site not fast as is should?

It's only me, or these days the site here is a bit slower than usual?
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: Site not fast as is should?

Reply #1
Same here. Sometimes it's inaccessible as stated in the other thread. I chalked it up to maintenance or bytes crossing an ocean?

Re: Site not fast as is should?

Reply #2
I didn't notice any slowdown in these days
sorry for my bad english

 

Re: Site not fast as is should?

Reply #3
I have not noticed it being slow here either.

Well other than some slowdown when 1.1.4 was added and I assumed it was the initial  css cache regen stuff.
Squish squish. squish, squish, squish.
Find a bug,
Make a wish.

Re: Site not fast as is should?

Reply #4
I see the average page time on the 0.4 seconds and spikes up to 1.6 seconds. :-\
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: Site not fast as is should?

Reply #5
today I did a searche for a word posted by me: Page created in 7.798 seconds with 31 queries.
For the rest it works fine, for new posts: Page created in 0.375 seconds with 12 queries.
sorry for my bad english

Re: Site not fast as is should?

Reply #6
For a test I restarted the mysql and php jobs.
Squish squish. squish, squish, squish.
Find a bug,
Make a wish.

Re: Site not fast as is should?

Reply #7
Much better here!

Re: Site not fast as is should?

Reply #8
No issues till now, everything is smooth here.

Re: Site not fast as is should?

Reply #9
Today I'm the range of 1.2 to 1.8 seconds to load any page... :o
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: Site not fast as is should?

Reply #10
It's fast on my computer right now.  :o

Re: Site not fast as is should?

Reply #11
Same as always to me...