Skip to main content
Topic: 1.1 Profile Error (Read 2114 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

1.1 Profile Error

Went to change a setting in my Look and Layout and after hitting save ...

Code: [Select]
Invalid argument supplied for foreach()
Be safe, Be kind, Happy Programing

Changin time offset in profile results in error

Reply #1
I think I just found another bug.

I tried to change the time setting in my profile, using the usual auto-detect button.

It returns an "invalid foreach" error (on this site, not on 1.09).

But the latest post in the info centre appears to be playing up on this site too.
Master of Expletives: Now with improved family f@&king friendliness! :D

Sources code: making easy front end changes difficult since 1873. :P

Re: Changin time offset in profile results in error

Reply #2
This is not the darn facebook, open another topic for a different bug!!! :P

And since both are the same: let's merge them.
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: 1.1 Profile Error

Reply #3
Problem with the merge of the 1.0 branch, fixed here and in my local branch that I'll use to bring everything together. :)
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: 1.1 Profile Error

Reply #4
Any news on this bug? 

Re: 1.1 Profile Error

Reply #5
Looks good here.
Unless I screwd something it should be fixed in RC1.
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: 1.1 Profile Error

Reply #6
Well, doesn't look good here. I keep getting that error when I try to save a setting in Look&Layout.

I'm running RC1

Re: 1.1 Profile Error

Reply #7
Here on this site is not working?
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: 1.1 Profile Error

Reply #8
Works for me here without any problems.

Re: 1.1 Profile Error

Reply #9
Then I guess I really missed to apply the fix to 1.1... or it got messed up during the merge. :-[
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: 1.1 Profile Error

Reply #10
It seems to work on my localhost.
TBH I don't remember any more what the error was now...
If @HerrUU you still have the error, could you please tell me if it gives you also a line number so that I can re-debug it? :(
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.