Skip to main content
Topic: 1.1 - Quotes just won't load (Read 1409 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

1.1 - Quotes just won't load

Not sure if the problem is on my end or Elk's. Just within the past few days, I have been unable to properly quote someone. Clicking QUOTE will send me down to the Quick Reply box, and pop up the loading bar. Then it just sits there, the QR box remains unpopulated, the loading bar never drops.

Quick Edit is the same.

Firefox 45.0.2, Ubuntu 16.04.

Re: 1.1 - Quotes just won't load

Reply #1
Happening for me too. Pale Moon 26.2.1 and Windozey 7.
Master of Expletives: Now with improved family f@&king friendliness! :D

Sources code: making easy front end changes difficult since 1873. :P

Re: 1.1 - Quotes just won't load

Reply #2
Aha.

Timestamp: 25/04/2016 4:49:24 PM
Error: TypeError: XMLDoc.getElementsByTagName is not a function
Source File: http://www.elkarte.net/community/themes/default/scripts/post.js
Line: 449

That's for the quotey stuff.

Timestamp: 25/04/2016 4:50:04 PM
Error: TypeError: XMLDoc.getElementsByTagName is not a function
Source File: http://www.elkarte.net/community/themes/default/scripts/topic.js
Line: 412

That's for the quick edit stuff.
Master of Expletives: Now with improved family f@&king friendliness! :D

Sources code: making easy front end changes difficult since 1873. :P

Re: 1.1 - Quotes just won't load

Reply #3
I fixed that one yesterday night after a wedding party started at about 12:00 and ended (for me) at 22:30, so i was not really in a state of mind to remember to upload the files with the fix... I even wonder how the heck I could actually fix it, but that's completely another story. xD
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: 1.1 - Quotes just won't load

Reply #4
Now it should be fine.
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: 1.1 - Quotes just won't load

Reply #5
I did not even know you were engaged :P  Thanks for fixing that, I could not figure out why it was doing that, bad XML response?
Be safe, Be kind, Happy Programing

 

Re: 1.1 - Quotes just won't load

Reply #6
I did not even know you were engaged :P
Never said it was mine. :P

Thanks for fixing that, I could not figure out why it was doing that, bad XML response?
Yep, at some point I set up a kind of fallback to be sure to have a Content-Type set, forgetting that in few places the content-type was set independently . So I ended up setting it twice. Then I fixed that, but I forgot about other cases or something like that. xD
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.