Skip to main content
Topic: [SOLVED]Icons right on a topic doesn't work (Read 1683 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

[SOLVED]Icons right on a topic doesn't work

Hi,
The icons like in the attachment doen't work : only move the topic works, the others no (maybe also delete works but i didn't validated). Each time it asks to validate but nothing happen after.
The buttons under the post, to do the same thing are working.
Philippe

Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #1
Hi,
i'm alone to have it or really nobody has an idea ?
Philippe

Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #2
@augras can you share the screenshot from your website.

Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #3
Hi,
a larger screenshot.
Philippe

Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #4
I checked mine to, Pinning doesn't work in my forum

Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #5
Thank you Jason for your answer.
The others icons works for you ? On the screen shot the topics are locked but i can't unlocked by a click on the icon.
Philippe

Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #6
Hi,
is it a general bug or just Jason and me are with it ?
Philippe


Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #8
Thanks for your answer radu81,
but sorry, your are not looking at the good place ! Look at the screenshot some posts before. Your topics are already pinned and locked and that works here. But if you want to do it you can have completely on right the four icons shown on my first post to do it (or checkbox, or text if my memory is good) : these icons doesn't work.
Philippe

Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #9
@radu81 these are the quick-moderation in form of "icons" (in contrast with checkboxes).
It may very well be a bug, not sure what changed in 1.1 that could break them, but to check.
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #10
@emanuele Thanks for acknowledging. We will wait for the fix.

Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #11
Thanks to check it,
philippe

Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #12
I think the quickmoderation icons have been broken since a while.
Anyway, MessageIndex.controller.php, change:
Code: [Select]
			// Just convert to the other method, to make it easier.
foreach ($this->_req->post->topics as $topic)
$actions[(int) $topic] = $this->_req->post->qaction;
}
to:
Code: [Select]
			// Just convert to the other method, to make it easier.
foreach ($this->_req->post->topics as $topic)
$actions[(int) $topic] = $this->_req->post->qaction;
}
else
{
$actions = $this->_req->actions;
}
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: Icons right on a topic doesn't work

Reply #13
Thanks emmanuele,
i will try toonight.
Philippe

EDIT1
I just tested and it works fine.
Thank you,
Philippe