Skip to main content
Topic: [ADDON] SimplePortal (Read 79593 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #435
Good job @Spuds. I kinda waiting for this to become stable before adding support for it in Multi Tenancy Addon because I think each domain should have its own portal later on. I will be testing SimplePortal again soon.

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #436
I found one more issue. I use visibility profiles to select only a few blocks to be displayed on mobile devices. The settings are not getting evaluated, every active block shows up on mobile devices.

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #437
Thanks for the report, I'm looking in to that.
Squish squish. squish, squish, squish.
Find a bug,
Make a wish.

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #438
All blocks are on their place now and have the width, they should have - if I resize in browser to 90% .

I can't handle this issue in my resolution on my PC and in browser,  :( also not in the default. The blocks from the right side will be displayed on the left side and the middle of the portal will get to much width. Even if I deactivate the blocks on the right side, the blocks in the middle stay in in the same width....which is too much.

It will look the same if I use pixel for the wrapper and for the width of the block settings in the admin panel, instead of percent. I tried about this in my testforum.

Maybe it would look proper on a "normal screen" with my resolution but not on mine, which is a little shorter.

At the moment I think, it would not be possible to use the portal at all in future :-\  and I have to stay with my live forum with ElkArte 1.0.10.  I need this "big" resolution...and some of our members too.

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #439
Another css small bug which I did not report is in topic view, there isn't much space between the higher breadcrumb and the page numbers, so page numbers are "cut". Using Inspector will be easy to solve.
sorry for my bad english

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #440
@Spuds

Will this soon be released to fully work with version 1.1.3 or the 1.1.4 version which seems to be coming out soon ?

Many thanks man for your hard work.
Fully appreciated.

Regards, Stefan.

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #441
When creating or editing a visibility profile I cannot expand the fields: Select action, Select Boards, Select Pages, Select Articles. In chrome Inspector I see this error:
Code: [Select]
index.php?action=admin;area=portalprofiles;sa=addvisibility:857 Uncaught ReferenceError: sp_collapseObject is not defined
    at HTMLAnchorElement.onclick (index.php?action=admin;area=portalprofiles;sa=addvisibility:857)

Is this a bug or it's only me having this problem?
sorry for my bad english

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #442
Seems to be working fine on my local ... are you sure portal.js is being loaded?
Squish squish. squish, squish, squish.
Find a bug,
Make a wish.

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #443
portal.js exists in themes\default\scripts but it's not loaded
sorry for my bad english

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #444
It should load then, even if using a custom theme. 

Just to rule out other things, are you running the latest set of files from the repo (https://github.com/SimplePortal/SimplePortal_ElkArte/tree/development)  ...  you don't need to reinstall just overwrite the files, mostly just the sources ones.
Squish squish. squish, squish, squish.
Find a bug,
Make a wish.

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #445
I am not using a custom theme, itìs just the BeSocial version wit a custom css.

I did overwrited all the files in the proper folders, and looking at the filesize seems to be the same files. Nothing changed, portal.js is not loaded
sorry for my bad english

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #446
Thats very peculiar ... do you have a site I can see this behavior (and test id) ... just strange its not happening on my local.
Squish squish. squish, squish, squish.
Find a bug,
Make a wish.

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #447
I found it! you can reproduce this only if you have enabled the option "Disable on mobile devices" in S Portal > General settings 8)
sorry for my bad english

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #448
Confirmed !
Squish squish. squish, squish, squish.
Find a bug,
Make a wish.

Re: [ADDON] SimplePortal

Reply #449
I've pushed several fixes and updates to the dev branch.

The mobile issue just above ^^^ should be fixed
Fixed several issues with the article attachment system (mostly caused by the needed 1.1.3 updates)
Added ajax to the block, article, pages, etc activate on/off button
Cleaned up a few more style to css things

Still open is the problem with older versions of Safari on iOS ... I will get to this but not for several more days :(
Squish squish. squish, squish, squish.
Find a bug,
Make a wish.