Skip to main content
Topic: The "Like" button works here in the forum no longer with me (Read 1622 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

The "Like" button works here in the forum no longer with me

Hello!
The "Like" buttons works here in the forum no longer with me. At posts that haven't received yet any likes, they are not visible.
At posts that already have received likes, the buttons can be seen, but my clicks are not accepted.
I haven't changed anything in my user account. So where can the error be?
ElkArte version: 1.1.6 / Theme: BeSocial / PHP 7.2.7


Re: The "Like" button works here in the forum no longer with me

Reply #2
1st quote, then like, could it be you have a broken js file?
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: The "Like" button works here in the forum no longer with me

Reply #3
The problem with quoting is in my forum, but the one with the like button is here.
ElkArte version: 1.1.6 / Theme: BeSocial / PHP 7.2.7

Re: The "Like" button works here in the forum no longer with me

Reply #4
It works here but not in the feature discussion area no option to like

Re: The "Like" button works here in the forum no longer with me

Reply #5
After the update from 1.0.10 to 1.1.3 a few members complained that they didn't see the like button, they all sent me screenshots, I checked all the permissions 2-3 times, I did tests with different accounts but I wasn't able to reproduce it. Guess what it was? THE Ad-BLOCKER!!! >:(
sorry for my bad english

Re: The "Like" button works here in the forum no longer with me

Reply #6
I've been giving some likes here in the past few weeks, though I've used an adblocker for years. Yesterday, when I wanted to like something again, I noticed that suddenly it's not possible anymore.

EDIT
Apparently it works in some topics and in some others not. Strange...
.
ElkArte version: 1.1.6 / Theme: BeSocial / PHP 7.2.7

Re: The "Like" button works here in the forum no longer with me

Reply #7
 Please check again, I've made a change that I think will fix the issue. 
Squish squish. squish, squish, squish.
Find a bug,
Make a wish.

Re: The "Like" button works here in the forum no longer with me

Reply #8
Yep, it's fixed! :)
Thanks!
ElkArte version: 1.1.6 / Theme: BeSocial / PHP 7.2.7

 

Re: The "Like" button works here in the forum no longer with me

Reply #9
Good ... it was @vbgamer45 comment that helped me track it down.
Squish squish. squish, squish, squish.
Find a bug,
Make a wish.