Skip to main content
Topic: 1.1.5 cannot remove attachments  (Read 253 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

1.1.5 cannot remove attachments

This is on nginx 1.15.2, mariadb 10.3, php 7.2.9. Once an attachment is uploaded it can't be removed using the icon.

Re: 1.1.5 cannot remove attachments

Reply #1
  • write text
  • attach something
  • remove attach
  • post message
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: 1.1.5 cannot remove attachments

Reply #2
  • write text
  • attach something
  • post message
  • edit message
  • remove attachment
  • save post
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: 1.1.5 cannot remove attachments

Reply #3
hmm... with the above procedures looks good here.
Though we are on 1.1.4 (still, should update), but I can't see anything that would affect this in the 1.1.5 patch.
Could it be you had some error during one of the previous updates?
Can you attach here your Attachment.controller.php and Attachments.subs.php to start with something?
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: 1.1.5 cannot remove attachments

Reply #4
Can't reproduce this on elkarte 1.1.5
sorry for my bad english

Re: 1.1.5 cannot remove attachments

Reply #5
Anything is certainly possible. It could be an issue on my setup. Two different elk deployments behave the same. It may also be pertinent to mention this happened on mobile. Chrome specifically. Lemme try a different browser. 

Re: 1.1.5 cannot remove attachments

Reply #6
Indeed. FF behaves properly. 

Re: 1.1.5 cannot remove attachments

Reply #7
The test I made was with Firefox, I just tested with Chromium and same result: could not reproduce it
sorry for my bad english

Re: 1.1.5 cannot remove attachments

Reply #8
  • write text
  • attach something
  • remove attach
  • post message

Re: 1.1.5 cannot remove attachments

Reply #9
  • write text
  • attach something
  • post message
  • edit message
  • remove attachment
  • save post

Re: 1.1.5 cannot remove attachments

Reply #10
The two above were Chrome Version 66.0.3359.170 on linux.
Could you describe a little more in details what you do and what happens? (Somehow like I did in the two posts above.)
Please be very specific, like you try to explain it to someone that doesn't know anything of a forum.

Once you have done it, give also some more details:
1) are you using minified css/js? If so, please try to clean them and let elk rebuild the cache (or even better try with the minification disabled),
2) using the browser developers tool (in chrome right button + inspect) is there any error in the console?
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.