Skip to main content
Topic: Multiple Attachments Upload (Read 1124 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Multiple Attachments Upload

While I was uploading screenshots for the last topic I've posted, this is what happened:
  • Dragged and dropped two images.
  • Both of them were completed.
  • Submitted the post.
  • Only the first image appeared as attached.
  • Modified the page to attach it again.
  • Attached the second image again and submitted.
  • Again the image didn't appear to be uploaded.
  • Modified the post again, the warning attached appeared.
  • Ignored the warning, submitted the post. Nothing changed.
  • Modified the post again, the warning appeared again.
  • Clicked the link to clear the attachments.
  • Attached the second image again and submitted.
  • Finally the image was attached.

Two issues I can see here:
  • Why am I not notified if the attachment upload wasn't successful?
  • Why does ignoring the warning and submitting the post doesn't attach the orphaned attachment to that post? (it was a new topic, in the same board)

Re: Multiple Attachments Upload

Reply #1
Seems like a problem with the drafts. I am experiencing automatically saved drafts too from time to time, which are not deleted when they normally should be.

Re: Multiple Attachments Upload

Reply #2
Testing with two rather big images because are the only one I have handy.

The errors *should* be notified (at least the code is there lol).
Difficult, very difficult to say what was going on...
Bugs creator.
Features destroyer.
Template killer.

Re: Multiple Attachments Upload

Reply #3
How about we leave some console logs in there for now (if not already present).

Sinan, can you try to upload the attachment one by one(using drag drop) in a new test post, and see it works?