Skip to main content
Recent Posts
1
Support / "Missing Key" error on reply-email
Last post by rjm -
I have just updated to 1.1.8 (from 1.1.6). Now I'm willing to resolve an email-problem. Reply emails (post by email) can be viewd in the moderator view, but tagged with "Missing Key". Auto repair is not possible.

I'd suggest that the message-ID is shaped like this, visible in the email body when view "all headers and message" is activated.
Message-ID: <744f8fa1bfcf919a924dc845228ac5c5-20@forum.xxxxxx.yy>

I can see that the reply to the forum contains the same ID as the received notification.
I also experimented - without success - by copying the key into the message body directly, since a short code review tells me that the key is searched for in the header section as well as in the mail body.

Hint: Elkarte is not setup to operate with piping option since the mail server does not support this (I assume that piping is recommended simply because of no mailbox polling delay).
I think that the settings for this (in my case: POP3, TLS, port 110) is not specifically interesting, since the emails arrive and can be viewed in de moderate queue.

Is there any log that I can access in order to localize the cause of the problem?

2
Addons / Re: TinyPortal for Elkarte
Last post by Mc Fly -
Killed a little time in home office.  :D

German formal language pack for TinyPortal for ElkArte V1.0.0 RC3. Installable via package manager.
4
Bug Reports / Re: [1.0.10] cursor position when using "quote"
Last post by Spuds -
Attached is a test build to see if it fixes the issue for everyone.  Replace the file in /themes/default/scripts (make a copy incase you find this version worse)

Some notes!

- The quote regression error looks like it happened in 1.1.7 when we made some fixes that prevent possible XSS via the editor.  There was really no proof of concept but certainly a weakness we cleaned up.
- Since I will have to spin a new release at some point, I decided to pulled in several improvements from 2.0 into this update, so there could be other bugs, see there is no free lunch here.  The improvements that I recall are:

1) If you selected several lines of text and "list" they would all be in one bullet, now each line will be a bullet
2) Current editor does not work with the quick list item codes, this version should
3) tt/pre should now allow selecting the toolbar icon to end the tag if you are in that tag or start a one otherwise.  Also selecting text in those tags should remove the formatting.  Basically it attempts to make those tags act like native tags bold, italic, etc.  Yes there are still quirks.
4) Misc stuff
6
Bug Reports / Re: [1.0.10] cursor position when using "quote"
Last post by forumovod -
Quote
forumovod - did you edit your post,  or did I just have another glitch come floating into my email inbox?

Yes, I first quoted the old message, and then I saw that there is a newer answer in the topic. Therefore, I corrected the quote.
7
Bug Reports / Re: [1.0.10] cursor position when using "quote"
Last post by Steeley -
It may be a few days before I can look into this :(

After updating to ElkArte 1.1.8, some users began to complain about glitches when quoting. The text of the user's response is placed inside the quote.

forumovod - did you edit your post,  or did I just have another glitch come floating into my email inbox?

> On: Tue Aug 15, 2017 badmonkey Wrote:  
>
> Is there a fix for us?  ;)  

After updating to ElkArte 1.1.8, some users began to complain about glitches
when quoting. The text of the user's response is placed inside the quote.
10
Addons / Re: [ADDON] SimplePortal
Last post by Spuds -
Just to note the icon will not be visible if they have not changed the block arrangement from the default.

Other than that, the icon is and SVG icon and is defined in portal.css, so make sure that you have the latest loading, or at least have the
Code: [Select]
.icon.reset::before 
definition in there and they flush their cache.

If its still not there, I can only think that somehow the system is not detecting they moved the blocks around, so they could try moving yet another one (and do a page refresh, the icon is not ajax ATM).  The command is protected by the session id, so if needed we could put in a temp work around so they can just follow a reset link w/o the needed for the session id